اطلاعات لازم برای اعلام هزینه واردات بار

A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN

واردات خارجی بار
1-نام محموله و نوع بار را باید به شرکت بدون کم و کاست اطلاع دهید

2-وزن خالص بار جهت واردات خارجی بار را باید گزارش دهید

3-ابعاد دقیق بسته بندی بار را باید دقیقا اطلاع دهید | این مورد در تمامی مراحل ارسال بار هوایی باید رعایت شود.

4-آدرس فرستنده ( شهر ، ایالت و … باید دقیقا اطلاع داده شود)

5-آدرس فرستنده (شهر ، ایالت و … باید دقیقا اطلاع داده شود)

آموزش واردات کالا را از کجا شروع کنیم؟ 

تجارت همواره به عنوان یکی از راه‌های اصلی برای کسب سود در تمام جوامع مطرح بوده است.

صادرات و واردات دو بال اصلی تجارت را تشکیل می‌دهند که انجام هر کدام از آنها در کشورمان مستلزم طی کردن فرایندهای خاص خود است.

معمولا سیاست‌گذاران تجاری هر ساله نیازهای کشور را مشخص می‌‌کنند و سپس با استفاده از اعمال برخی سیاست‌ها از قبیل تعرفه‌گذاری،

نیازهای وارداتی کشور را مشخص می‌کنند. 

تجار، بازرگانان و شرکت‌های مختلف با استفاده از توان و پتانسیلی که در اختیار دارند برای واردات کالا اقدام می‌کنند و در ادامه آن را در کشور عرضه می‌کنند. 

این کار شاید در ظاهر کار آسانی به نظر برسد، اما در عرصه عمل پیچیدگی‌های زیادی دارد. بخشی از فرایندهای مراحل واردات کالا در داخل کشور و بخش دیگر آن در خارج از کشور صورت می‌گیرد.

یک واردکننده کالا باید با بسیاری از امور از قبیل تجارت و بانکداری بین‌الملل، حمل‌ونقل بین‌المل، ترخیص کالا و امور گمرکی، نحوه تخصیص

ارز و بسیاری نکات دیگر آشنایی کامل داشته باشد. 

مجموعه این دلایل اهمیت آموزش ترخیص و واردات کالا را به ما گوشزد می‌کند. برای شروع ابتدا به موضوع قوانین واردات کالا و سپس به مراحل واردات کالا به زبان ساده اشاره خواهیم کرد. پس تا پایان با ما همراه باشید. 

1: ابتدا با قوانین واردات کالا آشنا شوید 

تجارت و امور بازرگانی نیاز مبرم به کسب اطلاع از قوانین دارد. خصوصا آنکه قوانین و مقررات این حوزه متناسب با نیازهای روز و با توجه به اتفاقات مختلف بروزرسانی می‌شود. برخی از قوانین به صورت قوانین پایه بوده و برخی دیگر شامل آیین‌نامه‌ها و بخشنامه‌‍‌های اجرایی است.

اطلاع از قوانین کمک زیادی به یادگیری مراحل واردات کالا خواهد کرد. یک واردکننده هم باید نسبت به قوانین کلی و پایه‌ای آشنایی داشته باشد و هم به تغییرات در مقررات جزئی تسلط داشته باشد.

در ادامه به مهم‌ترین قوانین واردات کالا اشاره می‌کنیم: 

1: قانون مقررات صادرات و وارداتقانون مقررات صادرات واردات یکی از اصلی‌ترین قوانین پایه‌ای مربوط به تجارت بوده که در سال 1372 توسط مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده است.

مطالعه این قانون برای تمام فعالان حوزه تجارت الزامی بوده که شامل 24 ماده مختلف است.

اگرچه رعایت این قانون اهمیت زیادی دارد، اما همانند سایر قوانین تصویبی دیگر بیشتر به بیان کلیات و خط‌ قرمزهای کلی پرداخته است.

2: آیین‌نامه اجرایی قانون مقررات صادرات و وارداتآیین‌نامه قانون مقررات صادرات واردات در راستای قانون فوق و در سال 73 توسط هیئت وزیران به تصویب رسیده است.

آیین‌نامه مذکور در 46 ماده تنظیم شده و دارای نکات اجرایی مختلفی در خصوص مراحل واردات کالا یا صادرات آن است.

از همین رو مطالعه آن جهت آشنایی با مقررات واردات کالا بسیار مفید خواهد بود.

3: قانون و آیین‌نامه امور گمرکیقانون امور گمرکی نیز در سال 1390 توسط مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده که حاوی نکات ارزشمندی

در خصوص ترخیص کالا و فرایندهای گمرکی است. آیین‌نامه این قانون نیز تجار و بازرگانان را بیشتر با قوانین واردات کالا آشنا خواهد کرد. 

4: کتاب مقررات صادرات و واردت: این کتاب حاوی نکات اجرایی بسیار زیادی در خصوص وادرات و صادرات

کالاهای مختلف و تعرفه‌های مرتبط با آنها است.

 2: مراحل واردات کالا به زبان ساده را یاد بگیرید 

 یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های افراد تازه‌کار در این حوزه، آشنایی با نحوه واردات کالا یا مراحل واردات کالا به زبان ساده است. آشنایی قبلی با این مراحل باعث می‌شود تا تجار و بازرگانان با دید بهتری برای واردات اقدام کنند.

اخذ کارت بازرگانی

کارت بازرگانی اولین گام از مراحل واردات و صادرات کالا به شمار می‌رود. بنابراین تجار تازه‌‌کار نیاز است قبل از هر اقدامی برای گرفتن این کارت اقدام کنند.

در غیر اینصورت نمی‌توانند اقدام به تجارت کنند. البته داشتن این کارت مزایای دیگری غیر از انجام صادرات و واردات نیز دارد. صدور کارت بازرگانی از طریق وزارت صمت و اتاق بازرگانی صورت می‌گیرد. 

کارت مذکور دارای انواع مختلفی بوده که هر کدام یک سری ویژگی‌ها دارند. از انواع مختلف آن می‌توان به کارت تجاری، موردی، صنعتی، خدماتی و برخی موارد دیگر اشاره کرد که هر کدام ویژگی‌های خاص خود را دارند.

 این کارت همچنین از یک جنبه دیگر به دو نوع حقیقی و حقوقی تقسیم‌بندی می‌شود. چنانچه تاکنون کارت بازرگانی ندارید، هر چه سریع‌تر برای اخذ آن اقدام کنید.

ما در مطلب زیر به چیستی این کارت، ویژگی‌ها و مراحل دریافت آن به صورت جزئی اشاره کرده‌ایم که می‌توانید مطالعه کنید. 

انتخاب حوزه فعالیت 

بعد از اخذ کارت بازرگانی نوبت آن است که زمینه و حوزه‌ فعالیت خود در واردات کالا را مشخص کنید. زمینه و حوزه فعالیت می‌تواند به چند صورت انتخاب شود.

برخی تمایل دارند تا با یک کشور خاص فعالیت داشته باشند. ممکن است برخی از افراد با یک کشور آشنایی خوبی داشته باشند یا بنا به هر دلیل تمایل داشته باشند که صرفا با آن کشور کار کنند. 

این دسته از افراد معمولا به علت ارتباطاتی که در آن کشور دارند، اقدام به واردات انواع مختلف کالا از آنجا می‌کنند.

این در حالی است که برخی از افراد دیگر، صرفا در خصوص واردات یک محصول خاص از نقاط مختلف جهان فعالیت دارند. اینکه به چه صورت حوزه فعالیت را انتخاب کنیم، به سابقه فعالیت در گذشته و پتانسیل ما بستگی دارد. 

با این حال، انتخاب یک یا چند حوزه مشخص بسیار بهتر از آن است که فرد واردکننده در حوزه‌های متعدد و به صورت پراکنده فعالیت کند. 

نظرات خود را با ما در میان بگذارید

5 نظر

    • با سلام ممنون از نگاهتون امیدوارد در مطلب زیر به پاسخ پرسش خود برسید. قالب فعالیت‌های دامپزشکی به صورت الکترونیک خواهد بود و صادرکنندگان می‌توانند تمام امور فنی، غیرفنی و امور مالی از طریق سامانه انجام دهند تنها شاید بازدید و نمونه برداری نماینده دامپزشکی در محل گمرکات و بنادر انجام شود. در صورتیکه در اسناد مشکلی نباشد سر تی فیکیت بهداشتی یک روزه صادر می‌شود. امجدی گلپایگانی خاطرنشان کرد: نهاده‌های خوراک دامی، فرآورده‌های خام دامی و داروهای وارداتی هم از طریق سامانه مجوز صادر و ترخیص آنها انجام می‌شود. میگوی پرورشی بازار پسند خوبی در اتحادیه اروپا دارد و مشکلی در زمینه صادرات و عرضه آن نداریم. وی در مورد معطلی محموله‌های وارداتی فرآورده‌های دامی در گمرکات استان اظهارداشت: معطلی محموله‌های فرآورده‌های دامی بیشتر به خاطر مشکلات ارزی در گمرکات است، همچنین باید کدها و مجوزهای دامپزشکی مبدا در سامانه دامپزشکی کشور ثبت شود تا بر اساس آن مجوز ورود به کشور صادر شود، سعی می‌کنیم با حداقل ممکن کار رو انجام دهیم ۷ روز زمان نمونه برداری و جواب آزمایش نیاز است. وی در مورد قاچاق دام در هرمزگان خاطرنشان کرد: به خاطر قیمت ارز واردات قاچاق دام نداشته ایم، در گذشته از مرز سیستان و بلوچستان واردات دام قاچاق وجود داشت. دامپزشکی متولی خروج دام و جلوگیری از قاچاق آن نیست و فقط موارد بهداشتی آن زیر نظر دامپزشکی انجام می‌شود و نیروی انتظامی دقت نظر دارند و کشفیات خوبی در سال جاری داشتند. همین جابجایی دام به صورت غیرقانونی هم می‌تواند باعث شیوع بیماری دامی داشته باشد. به گفته امجدی، ۵۱ هزار و ۷۷۱ تن انواع محموله دام و فرآورده‌های خام دامی با نظارت بهداشتی دامپزشکی استان دریک سال گذشته از ابتدای مهر ۹۸ تا مهر ۹۹ به خارج از کشور صادر شده است. وی اضافه کرد: این محموله‌ها بیشتر شامل ماهی و میگو، آبزیان حرام‌گوشت ازجمله خرچنگ، ماهی یال اسبی، صدف و مارماهی و همچنین اجزای حرام حیوانات حلال‌گوشت بوده است. معاون سلامت اداره‌کل دامپزشکی هرمزگان با اشاره به اینکه محموله‌های یادشده به کشورهای چین، روسیه، ویتنام، امارات، هنگ‌کنگ، مالزی و عمان صادر شده است، افزود: بیش از ۹۰ درصد کالای مرتبط با دامپزشکی از مبادی استان به چین صادر شده است. امجدی گلپایگانی با بیان اینکه در سال زراعی گذشته ۲۶۱ هزار و ۱۴ تن محموله خام دامی با نظارت دامپزشکی وارد استان شده است، تصریح کرد: میزان محموله‌های ترانزیتی خام دامی نیز در سال زراعی گذشته ۴۶ هزار و ۳۴ تن و بیشتر به کشورهای ترکمنستان و افغانستان بوده است. وی با تأکید بر اینکه در سال زراعی گذشته ۲ میلیون و ۲۴۴ هزار و ۳۲۳ رأس دام در استان علیه بیماری‌های مشترک واگیر و انگلی واکسینه شدند، خاطرنشان کرد: در این مدت ۲۶۶ هزار و ۷۵۱ مترمربع جایگاه دام و همچنین ۱۰۲ هزار و ۱۶۷ رأس دام سم‌پاشی شده است. معاون سلامت اداره‌کل دامپزشکی هرمزگان عنوان کرد: ناظران بهداشتی دامپزشکی هرمزگان همچنین از مهر سال گذشته تاکنون بیش از ۱۷ هزار و ۹۶۱ مورد از مراکز فراوری، بسته‌بندی، کارخانه‌جات و اسکله‌های صیادی استان بازدید داشتند. امجدی گلپایگانی در پایان افزود: در این مدت ۶۱ هزار و ۷۷۵ رأس دام شامل ۲۱ هزار و ۶۳۳ رأس گوسفند، ۳۰ هزار و ۸۹۷ رأس بز، هشت هزار و ۳۵۸ رأس گاو و ۸۸۷ نفر شتر و همچنین ۱۷ میلیون و ۴۷ هزار قطعه طیور کشتار شده است.

درباره ما

شا میتوانید هر روزه بهترین و جدید ترین مطالب روز دنیا را در ایلیا تجارت نانو رز مشاهده کنید ،لطفا نظرات خود را با ما در میان بگذارید .

آخرین مطالب

آخرین اخبار ها را دریافت کنید

در خبرنامه ی هفتگی ما عضو شوید

خرید اسانس لیمو:ایلیا تجارت نانو رز

اسانس مایع

اسانس مایع :عصاره و یا محلولی غلیظ و آب‌ گریز است که در صنایع مختلف مانند:شیمیایی-بهداشتی-ارایشیو … استفاده میشود.

اسانس پودری-ایلیا تجارت نانو رز-خرید اسانس

اسانس پودری

اسانس پودری یک محصول شیمیایی حلال غلیظ حاوی ترکیبات شیمیایی از گیاهان است که در صنعت تولید پودر برای عطر دهی بهتر و اسانس کپسولی از آن استفاده میشود .

پودر لباسشویی ارگانو ،صادرات پودر به کویت،ایلیا تجارت

پودرهای لباسشویی

پودر لباس‌شویی یا شوینده لباس، نوعی ماده شوینده است که برای تمیز کردن لباس استفاده می‌شود. مواد شوینده لباس به صورت پودر و مایع تولید می‌شوند.

آدرس ما:

آدرس:سه راه آذری-خیابان سبحانی

نبش کوچه زارع -ساختمان بانک

 ملت-طبقه 4-واحد 26

موبایل:09122285291

تلفن :55139025-021


ساعات کاری ما:

شنبه تا چهارشنبه

17:00 الی 9:00

 

پنجشنبه

9:00 الی15.00 

error: Content is protected !!